Očni centar Džinić

Očni centar Džinić prvi privatni očni centar osnovan u Novom Sadu 1989.god. od strane Prof.dr. Miroslava Džinića. U okviru očnog centra u Vršačkoj 34. nalazi se Optika Džinić i drugi maloprodajni objekat optike u Novom Sadu.

Očni centar Džinić – Novi Sad
+381 63 590 963

[email protected]
Vršačka 34, 21000 Novi Sad

Optika Džinić – Novi Sad
+381 63 590 963

[email protected]
Dunavska 23, 21000 Novi Sad

Skorašnji članci

Ponedeljak - Petak 09:00 - 21:00

Subotom 09:00 - 14:00, nedelja - neradna

Zapratite nas

Zakažite

dr Golub Samardžija

dr Golub Samardžija

Estetski hirurg

Dr Golub Samardžija – subspecijalista patolog-citolog stalno zaposlen u Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine i docent na Katedri za patologiju Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, gde je 2016. godine odbranio doktorsku tezu i stekao zvanje doktora nauka.

Član je Lekarske komore Srbije i predsednik Sekcije za patologiju Društva lekara Vojvodine – Srpskog lekarskog društva.

Uporedo sa kontinuiranom edukacijom i sticanjem novih znanja i veština iz oblasti patologije i citologije, usavršavao se i u oblasti estetske i anti-aging medicine. Učesnik je brojnih domaćih i međunarodnih kongresa i stručnih skupova. Učeći od najboljih edukovao se i usavršio izvođenje različitih procedura iz estetske i anti-aging medicine.

Estetska medicina obuhvata sve procedure koje imaju za cilj da poboljšaju fizički izgled i zadovoljstvo pacijenata koristeći neinvazivne ili minimalno invazivne procedure. 

Kao preventivna grana zasnovana je na činjenici da sa negom kože treba početi što ranije, jer se već nakon 30-te godine usporavaju procesi regeneracije. 

Ona predstavlja novi trend u modernoj medicini, jer pacijenti ne samo da žele da budu dobrog zdravlja, već žele da uživaju u životu što je više moguće, da budu fit i da minimiziraju efekte normalnog starenja. 

Sa starenjem se gubi mladalački izgled što ljudima ozbiljno može ugroziti samopouzdanje. Znaci starenja različito se manifestuju na licima ljudi; neko ima sitne tek vidljive bore dok neki ljudi poprimaju zabrinut ili „tužan“ izgled.

Ako Vaše lice ne odaje i Vaš karakter sigurno ćete se osećati loše i prema okolini možete slati pogrešnu poruku.

Jedna od najvažnijih nuspojava nehirurških metoda podmlađivanja je i dobar osećaj koji se javlja u Vama, jer znate da ste učinili nešto dobro za svoju kožu i za sebe.

Kontakt informacije
+381 63 590 963

[email protected]

Orlovićeva 109

Ruma, 22000,