Očni centar Džinić

Očni centar Džinić prvi privatni očni centar osnovan u Novom Sadu 1989.god. od strane Prof.dr. Miroslava Džinića. U okviru očnog centra u Vršačkoj 34. nalazi se Optika Džinić i drugi maloprodajni objekat optike u Novom Sadu.

Očni centar Džinić – Novi Sad
+381 63 590 963

[email protected]
Vršačka 34, 21000 Novi Sad

Optika Džinić – Novi Sad
+381 63 590 963

[email protected]
Dunavska 23, 21000 Novi Sad

Skorašnji članci

Ponedeljak - Petak 09:00 - 21:00

Subotom 09:00 - 14:00, nedelja - neradna

Zapratite nas

Zakažite

 

Estetika Džinić Ruma

Očni centar Džinić  >  Estetika Džinić Ruma
Botox injekcija
BOTOX

Tretman botoksom je siguran i delotvoran metod za uklanjanje bora u regiji čela, kao i za sprečavanje nastanka novih bora. Idealan je za korekciju vašeg lica i predstavlja prvu liniju odbrane od bora koje nastaju usled starenja i opuštanja kože i mišića…

Saznajte više
PRIMENA HIJALURONSKIH FILERA

Konturisanje lica filerima je savremena tehnika ubrizgavanja filera u ključne tačke kojom se postižu definisanije crte lica. Iako je percepcija lepote veoma subjektivna, činjenica je da je simetrija lica…

Saznajte više
MEZOTERAPIJA LICA

Mezoterapija je nehirurška metoda za podmladjivanje lica, vrata i drugih delova tela kojom se vrši podizanje tonusa, elasticiteta i hidriranosti kože. Efekat je momentalno vidljiv, tako da se ovaj tretman preporučuje i neposredno pred važne događaje..

Saznajte više
PRX-T33

PRX-T33 hemijski piling je inovativni piling koji je razvila italijanska kompanija WiQo Med. Zahvaljujući jedinstvenom sastavu PRX-T33 hemijski piling ne uklanja samo izumrli površinski sloj kože..

Saznajte više
JALUPRO BIOREVITALIZACIJA

JALUPRO je injekcioni rastvor u čijem sastavu se nalaze hijaluronska kiselina i aminokiseline koje se ubrizgavaju u kožu pomoću sitnih iglica, tehnikom mezoterapije. Ove supstance prodiru duboko u kožu…

Saznajte više

Ordinacija za estetsku medicinu u Rumi

Estetska medicina

Estetska medicina u Rumi

dr Golub Samardžija

dr Golub Samardžija

Dr Golub Samardžija – subspecijalista patolog-citolog stalno zaposlen u Institutu za kardiovaskularne bolesti Vojvodine i docent na Katedri za patologiju Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, gde je 2016. godine odbranio doktorsku tezu i stekao zvanje doktora nauka. 

Član je Lekarske komore Srbije i predsednik Sekcije za patologiju Društva lekara Vojvodine – Srpskog lekarskog društva.

Uporedo sa kontinuiranom edukacijom i sticanjem novih znanja i veština iz oblasti patologije i citologije, usavršavao se i u oblasti estetske i anti-aging medicine. Učesnik je brojnih domaćih i međunarodnih kongresa i stručnih skupova. Učeći od najboljih edukovao se i usavršio izvođenje različitih procedura iz estetske i anti-aging medicine.

Estetska medicina obuhvata sve procedure koje imaju za cilj da poboljšaju fizički izgled i zadovoljstvo pacijenata koristeći neinvazivne ili minimalno invazivne procedure. 

Kao preventivna grana zasnovana je na činjenici da sa negom kože treba početi što ranije, jer se već nakon 30-te godine usporavaju procesi regeneracije. 

Ona predstavlja novi trend u modernoj medicini, jer pacijenti ne samo da žele da budu dobrog zdravlja, već žele da uživaju u životu što je više moguće, da budu fit i da minimiziraju efekte normalnog starenja. 

Sa starenjem se gubi mladalački izgled što ljudima ozbiljno može ugroziti samopouzdanje. Znaci starenja različito se manifestuju na licima ljudi; neko ima sitne tek vidljive bore dok neki ljudi poprimaju zabrinut ili „tužan“ izgled.

Ako Vaše lice ne odaje i Vaš karakter sigurno ćete se osećati loše i prema okolini možete slati pogrešnu poruku.

Jedna od najvažnijih nuspojava nehirurških metoda podmlađivanja je i dobar osećaj koji se javlja u Vama, jer znate da ste učinili nešto dobro za svoju kožu i za sebe.