Očni centar Džinić

Očni centar Džinić prvi privatni očni centar osnovan u Novom Sadu 1989.god. od strane Prof.dr. Miroslava Džinića. U okviru očnog centra u Vršačkoj 34. nalazi se Optika Džinić i drugi maloprodajni objekat optike u Novom Sadu.

Očni centar Džinić – Novi Sad
+381 63 590 963

[email protected]
Vršačka 34, 21000 Novi Sad

Optika Džinić – Novi Sad
+381 63 590 963

[email protected]
Dunavska 23, 21000 Novi Sad

Skorašnji članci

Ponedeljak - Petak 09:00 - 21:00

Subotom 09:00 - 14:00, nedelja - neradna

Zapratite nas

Zakažite

Jalupro biorevitalizacija

Hijaluronska kiselina

Jalupro biorevitalizacija

JALUPRO je injekcioni rastvor u čijem sastavu se nalaze hijaluronska kiselina i aminokiseline koje se ubrizgavaju u kožu pomoću sitnih iglica, tehnikom mezoterapije. Ove supstance prodiru duboko u kožu, poboljšavaju metabolizam ćelija i podstiču stvaranje kolagenih vlakana.

JALUPRO biorevitalizator se koristi na području lica, vrata i dekoltea, šaka i određenih delova tela (npr. stomaka). Postoje dve varijante preparata – osnovni JALUPRO namenjen mlađoj koži i JALUPRO HMW, preparat jače formulacije za tretiranje zrele kože (nakon 35. godine).

Preporučuje se kod suve i dehidrirane kože, fotooštećene kože, kod prvih znakova starenja i prvih bora, kao i za poboljšanje efekata drugih estetskih i antiage procedura.

JALUPRO se tankim iglicama unosi u kožu, duž njene cele površine. Tretman je minimalno neugodan i ne zahteva vreme oporavka. Procedura se sastoji od obično 3 do 4 tretmana u razmaku od dve do tri nedelje i nakon toga se preporučuje na svakih 3 do 6 meseci u cilju održavanja kvaliteta kože.

Efekti JALUPRO biorevitalizacije su: hidratacija i jači tonus kože (zategnut izgled), stimuliše se proizvodnja kolagena (elastičnija i punija koža), ujednačen ton i tekstura kože i ublažavanje sitnih bora. Efekti tretmana traju između 3 i 6 meseci u zavisnosti od niza individualnih faktora.

Vidimo se u Orlovićevoj 109 u Rumi ili nas kontaktirajte.

Nema komentara

Ostavite odgovor