Očni centar Džinić

Očni centar Džinić prvi privatni očni centar osnovan u Novom Sadu 1989.god. od strane Prof.dr. Miroslava Džinića. U okviru očnog centra u Vršačkoj 34. nalazi se Optika Džinić i drugi maloprodajni objekat optike u Novom Sadu.

Očni centar Džinić – Novi Sad
+381 63 590 963

[email protected]
Vršačka 34, 21000 Novi Sad

Optika Džinić – Novi Sad
+381 63 590 963

[email protected]
Dunavska 23, 21000 Novi Sad

Skorašnji članci

Ponedeljak - Petak 09:00 - 21:00

Subotom 09:00 - 14:00, nedelja - neradna

Zapratite nas

Zakažite

Jedina REGISTROVANA ordinacija za ESTETSKU MEDICINU u Sremu – DŽINIĆ

Jedina REGISTROVANA ordinacija za ESTETSKU MEDICINU u Sremu - DŽINIĆ

Jedina REGISTROVANA ordinacija za ESTETSKU MEDICINU u Sremu – DŽINIĆ

Svima nam je poznato da starenjem gubimo mladalački izgled što nam ozbiljno može ugroziti samopouzdanje. Znaci starenja različito se manifestuju na licima ljudi, neko ima sitne tek vidljive bore dok neki od nas poprimaju zabrinut ili „tužan“ izgled.

Naše lice odaje i naš karakter i sigurno ćemo se osećati loše i prema okolini možemo slati pogrešnu poruku.

Drage naše pre svega dame, estetska medicina obuhvata sve procedure koje imaju za cilj da poboljšaju fizički izgled i lično zadovoljstvo koristeći neinvazivne ili minimalno invazivne procedure. Kao preventivna grana zasnovana je na činjenici da sa negom kože treba početi što ranije, jer se već nakon 30-te godine usporavaju procesi regeneracije.

U našoj ordinaciji za estetiku – jedinoj registrovanoj u čitavom Sremu, pregled obavlja dr Golub Samardžija, a medicinske usluge su:

  • BOTOX – siguran i delotvoran metod za uklanjanje bora u regiji čela, kao i za sprečavanje nastanka novih bora.
  • TRETMAN HIJALURONSKIM FILERIMA – Konturisanje lica filerima je savremena tehnika ubrizgavanja filera u ključne tačke kojom se postižu definisanije crte lica.
  • MEZOTERAPIJA LICA – nehirurška metoda za podmladjivanje lica, vrata i drugih delova tela kojom se vrši podizanje tonusa, elasticiteta i hidriranosti kože.
  • PRX-T33 – hemijski piling ne uklanja samo izumrli površinski sloj kože, već veoma brzo prodire u dublje slojeve i dovodi do aktivacije procesa regeneracije, pri čemu ne dolazi do oštećenja epidermisa.
  • JALUPRO BIOREVITALIZACIJA – injekcioni rastvor koji prodiru duboko u kožu, poboljšavaju metabolizam ćelija i podstiče stvaranje kolagenih vlakana.

Jedna od najvažnijih nuspojava nehirurških metoda podmlađivanja je i dobar osećaj koji se javlja u nama, jer znamo da smo učinili nešto dobro za svoju kožu i za sebe.


Vidimo se u Orlovićevoj 109 u Rumi nas jednostavno kontaktirajte.

Nema komentara

Ostavite odgovor