Očni centar Džinić

Očni centar Džinić prvi privatni očni centar osnovan u Novom Sadu 1989.god. od strane Prof.dr. Miroslava Džinića. U okviru očnog centra u Vršačkoj 34. nalazi se Optika Džinić i drugi maloprodajni objekat optike u Novom Sadu.

Očni centar Džinić – Novi Sad
+381 63 590 963

[email protected]
Vršačka 34, 21000 Novi Sad

Optika Džinić – Novi Sad
+381 63 590 963

[email protected]
Dunavska 23, 21000 Novi Sad

Skorašnji članci

Ponedeljak - Petak 09:00 - 21:00

Subotom 09:00 - 14:00, nedelja - neradna

Zapratite nas

Zakažite

 

Očni centar Džinić Bačka Palanka

Očni centar Džinić  >  Očni centar Džinić Bačka Palanka

U Očnom centru Džinić u Bačkoj Palanci specijlistički pregled obavlja oftalmolog. Pored oftalmološkog pregleda nudimo pregled optometiste, prodaja naočara i sočiva, dioptrijski ramovi, okvira za naočare, kontaktna sočiva, očni pregled, odredjivanje dioptrije.

U prijatnom i moderno opremljenom ambijentu, Optika Džinić svakom kupcu nudi širok izbor veoma kvalitetnih dioptrijskih i sunčanih okvira. Pored naočara za odrasle na ovom mestu možete pronaći veliki izbor ramova za naočare za decu kao i kvalitetna kontaktna sočiva i sočiva u boji.

Optičarska radnja Džinić

Optičarska radnja Džinić vrši ugradnju specijalnih stakala sa visokim stepenom zaštite od grebanja, maglenja i loma koja su preporučena od strane proizvođača. Obrada se vrši na najsavremenijim strugovima za obradu stakla.

Na raspolaganju vam je širok izbor dioptrijskih i sunčanih okvira poznatih svetskih proizvođača po kvalitetu i modi.

SUNČANE NAOČARE

Odabrati pravi par sunčanih naočara koje Vam se dopadaju a da pri tome budu dobrog kvaliteta, stila i brenda koji Vama najviše odgovara i sve to da se uklapa u vašu finansijsku mogućnost često predstavlja problem. Mali broj kupaca zna šta im je potrebno i šta je to što žele da istaknu sa naočarima.

Pri kupovini i odabiru naočara obratite pažnju da su:

  • Kvalitetna zaštita očiju od sunca, odbljeska
  • Udobnost naočara
  • Boja stakla koja najviše prija Vašim očima
  • Da odgovara obliku vašeg lica

Obavezno prilikom kupovine sunčanih naočara pročitajte sertifikat koji se dobija uz njih, pogledajte na staklima ili okviru kolika je zaštita stakla od UV zračenja. Trebalo bi da piše UV 400 ili 100% zaštita.

U optici možete uraditi oftalmološki odnosno očni pregled i određivanje dioptrije, a nakon toga opredeliti se za odgovarajuća dioptrijska stakla i okvir. Visoko obrazovani i stručni kadar iz oblasti optike uvek je tu i spremno da svakom kupcu pomogne prilikom izbora odgovarajućeg okvira koji će najbolje odgovarati Vašem obliku lica i karakteru.

Ukoliko ne možete da pronađete odgovarajući okvir Optika Džinić nudi izuzetno kvalitetna kontaktna sočiva i sočiva u boji. Takođe, optika vrši ugradnju monofokalnih i multifokalnih sočiva poznate svetske marke HOYA. Svaki kupac kupovinom ovih sočiva u zavisnosti od slojeva dobija garanciju na dve i tri godine i garanciju na privikavanje za multifokale. Za odabir sočiva koristi se I-pad softver na osnovu kojeg se meri položaj lica u odnosu na okvir, pa su i tegobe na privikavanje veoma male.

ZAKAŽITE VREME KADA VAM ODGOVARA

Zakažite datum i vreme pregleda kako vama odgovara, a mi ćemo se prilagoditi vama ako možemo.

PONESITE POTREBNU DOKUMENTACIJU

Ako imate nalaze od drugog doktora, slobodno ih ponesite. Objasnićemo vam sve što vas zanima.

U oftalmološkoj ordinaciji Džinić u Bačkoj Palanci specijlistički pregled obavlja oftalmolog. Pored oftalmološkog pregleda nudimo pregled optometiste, prodaja naočara i sočiva, dioptrijski ramovi, okvira za naočare, kontaktna sočiva, očni pregled, odredjivanje dioptrije.

Tu smo radi Vas.

Zakažite pregled

Radno vreme

Zakažite termin uz besplatne konsultacije u našoj ordinaciji u Inđiji.

Ponedeljak - Petak: 09.00 - 17.00
Subota: 08.00 - 14.00
Nedelja: Zatvoreno