Očni centar Džinić

Očni centar Džinić prvi privatni očni centar osnovan u Novom Sadu 1989.god. od strane Prof.dr. Miroslava Džinića. U okviru očnog centra u Vršačkoj 34. nalazi se Optika Džinić i drugi maloprodajni objekat optike u Novom Sadu.

Očni centar Džinić – Novi Sad
+381 63 590 963

[email protected]
Vršačka 34, 21000 Novi Sad

Optika Džinić – Novi Sad
+381 63 590 963

[email protected]
Dunavska 23, 21000 Novi Sad

Skorašnji članci

Ponedeljak - Petak 09:00 - 21:00

Subotom 09:00 - 14:00, nedelja - neradna

Zapratite nas

Zakažite

Primena hijaluronskih filera

Primena hijaluronskih filera

Primena hijaluronskih filera

Konturisanje lica filerima je savremena tehnika ubrizgavanja filera u ključne tačke kojom se postižu definisanije crte lica. Iako je percepcija lepote veoma subjektivna, činjenica je da je simetrija lica upravo ono što ima pozitivan uticaj na doživljavanje nekog lica atraktivnim – bilo da se radi o muškom ili ženskom.

U cilju postizanja harmonije proporcije i definicije lica na neinvazivan način, pacijentu je na raspolaganju konturisanje lica filerima. U zavisnosti od prirodnih karakteristika pacijenta, konturisanje lica postiže obavljanjem jednog ili više zahvata kao što su: podizanje jagodica, konturisanje brade i konturisanje vilice.

Oblikovanje i uvećanje usana

Oblikovanje i uvećanje usana hijaluronom spada u jednu od najpopularnijih estetskih procedura kako u Svetu, tako i kod nas. Bilo da se radi o prirodnoj asimetriji usana, spuštenim uglovima ili prirodno tankim usnama, uz pomoć hijalurona moguće je postići savršen oblik i volumen, bez bojazni da će Vam usne izgledati veštačko.

Pravilnim apliciranjem i uz odabir kvalitetnih filera, usne će nakon procedure izgledati senzualno, a korekcija usana hijaluronom će doprineti i svežini Vašeg lica.

Nazolabijalne i marionetske bore se javljaju kao posledica smanjenja prozivodnje kolagena i elastina, prirodne redukcije masti koja je posledica starenja, kao i repetitivne facijalne ekspresije. Lice sa izraženim nazolabijalnim i marionetskim borama može delovati umorno i tužno.

Ubrizgavanjem hijaluronskih filera možemo obrisati umor i godine, a licu vratiti svežinu. Medjutim, kako bi se problem nazolabijalnih bora efikasno rešio, važno je znati da je njihov glavni uzrok gubitak masnog i koštanog tkiva u srednjem delu lica (u predelu jagodica). Iz tog razloga, bitno je filerima delovati i na jagodice, kako bi se dobili prirodni rezultati i licu vratio volumen.

Korekcija brade i vilice hijaluronom je jedan od tretmana kojim se postiže simetrija lica, ističu konture i poboljšava profil. Fantastični rezultati zapaženi su kako kod žena, tako i kod muškaraca.

Kod žena je cilj postići bolju projekciju brade, što u kombinaciji sa isticanjem jagodica dovodi do ženstvenijeg, atraktivnijeg izgleda. S druge strane, kod muškarca naglašavamo muževni izgled isticanjem jače i šire brade.

Vidimo se u Orlovićevoj 109 u Rumi ili nas kontaktirajte.

Nema komentara

Ostavite odgovor